Over ons

Fieldmarketing

Al ruim 30 jaar zijn we toonaangevend in fieldmarketing voor merkfabrikanten en retailers. Van winkeldemonstraties, promotie en sampling, kookdemonstraties en merchandising tot schapverzorging.

Lees meer

Multimedia

De informatiedragers en communicatiemiddelen die we inzetten, helpen uw doel te ondersteunen en realiseren. Offline en online. We bedenken en realiseren (sponsored) magazines, brochures, POS materiaal, websites, apps, huisstijlen en andere denkbare mediaprojecten.

Lees meer

Over ons

Deze tijden vragen om de perfecte combinatie van middelen en kennis. Onze ervaring, creativiteit en passie voor communicatie zorgen voor de juiste mix. Vol enthousiasme en met oog voor detail gaan we doelgericht voor het gewenste resultaat.

 

Sterke merken beter laten werken

Wij geloven erin dat sterke merken nog succesvoller kunnen worden. We luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar een uitgewerkt plan. Om uw doel te bereiken, zetten we traditionele en nieuwe middelen in. Geïntegreerd of losstaand in een plan dat voor u en uw merk(en) resultaat oplevert. Print, digitaal, online, allround communicatie, sales promotion en/of fieldmarketing. Met onze aanpak en creatieve uitwerking nemen we u niet alleen werk uit handen, we beïnvloeden er het koopgedrag van de klanten mee. Met succes!

Buurman & Buurman

Penny Buurman
Penny Buurman
Directeur
Nancy Tibboel
Nancy Tibboel
Commercieel directeur
Hans Buurman
Hans Buurman
Adviseur
Joke Wouters
Joke Wouters
HR-manager/Boekhouding
Yvonne Straathof
Yvonne Straathof
Office manager
Jerine van Lierop
Jerine van Lierop
Art director
Kelley den Drijver
Kelley den Drijver
Project manager
Sandra Overvliet
Sandra Overvliet
Project manager