Onze kracht

Fieldmarketing

Al ruim 30 jaar zijn we toonaangevend in fieldmarketing voor merkfabrikanten en retailers. Van winkeldemonstraties, promotie en sampling, kookdemonstraties en merchandising tot schapverzorging.

Lees meer

Multimedia

De informatiedragers en communicatiemiddelen die we inzetten, helpen uw doel te ondersteunen en realiseren. Offline en online. We bedenken en realiseren (sponsored) magazines, brochures, POS materiaal, websites, apps, huisstijlen en andere denkbare mediaprojecten.

Lees meer

Onze kracht

Buurman & Buurman bv is merkenbouwer in de breedste zin. We zetten traditionele en nieuwe middelen in die voor uw merk gaan werken. Allround, of juist toegespitst op een specifieke doelstelling. Onze ervaring op het gebied van fieldmarketing, sales promotion, product-introducties en -demonstraties en merchandising gaat terug tot 1979.

 

Sales en multimedia professional

De kracht van Buurman & Buurman bv gaat verder. Als multimedia professional koppelen we traditionele sales instrumenten met nieuwe media. Van tijdschriften, specials, POS materiaal, huisstijlen, websites en social media tot marketing cases: we brengen uw merk tot leven. Met een frisse en creatieve blik gaan we voor een maximaal resultaat. We weten wat u en uw consumenten bewegen. Dat weten onze gerenommeerde opdrachtgevers ook. Wij werken niet voor niets al tientallen jaren met hen samen.

Onze kracht

Onze opdrachtgevers

Dirk supermarkten
Deka
Vomar
Plus
Coop
D-winkels
De Bazaar
Conspiracy concepts
Kokkies Catering
de Menkenkeuken
Newdietcare
Taat & Friends
Tretford
BDF Beiersdorf
Bols
Coca Cola
Friesland Campina
Heinz
Johma
Lu
P&G
Unilever