Multimedia

Fieldmarketing

Al ruim 30 jaar zijn we toonaangevend in fieldmarketing voor merkfabrikanten en retailers. Van winkeldemonstraties, promotie en sampling, kookdemonstraties en merchandising tot schapverzorging.

Lees meer

Multimedia

De informatiedragers en communicatiemiddelen die we inzetten, helpen uw doel te ondersteunen en realiseren. Offline en online. We bedenken en realiseren (sponsored) magazines, brochures, POS materiaal, websites, apps, huisstijlen en andere denkbare mediaprojecten.

Lees meer

Multimedia

De informatiedragers en communicatiemiddelen die we inzetten, helpen uw doel te ondersteunen en realiseren. Offline en online. We bedenken en realiseren (sponsored) magazines, brochures, POS materiaal, websites, apps, huisstijlen en andere denkbare mediaprojecten. Ons team van vaste projectmanagers, redacteuren, art directors en webdesigners werkt met maar één gedachte: úw merk sterker maken. Waarbij we altijd zoeken naar de optimale combinatie van traditionele en (nieuwe)multimediale middelen.

Multimedia

Sponsored magazines

Sponsored Magazines

Een relatiemagazine of sponsored magazine is een tijdschrift dat wordt verspreid onder bestaande en potentiële relaties. Het is een krachtig, bewezen middel om uw boodschap aan de doelgroep te communiceren. Daarnaast biedt een sponsored magazine de ultieme mogelijkheid het imago van uw organisatie en/of merk te versterken. Een sponsored magazine creëert merkentrouw en beïnvloedt uw verkoopresultaten.

 

Al jaren verzorgt Buurman & Buurman de redactie en vormgeving van tijdschriften zoals Ditjes & Datjes en Oranje Boven, de instore magazines van de Samenwerkende Dirk van den Broek Bedrijven. Wij verzorgen de conceptontwikkeling, redactie, fotografie, vormgeving en het drukken. Kortom: wij nemen al uw werk uit handen met één aanspreekpunt voor het hele traject.

Corporate design

Corporate design

U bent zo vertrouwd met uw eigen bedrijfslogo. Maar heeft u het wel eens aan een tweede, kritische blik onderworpen? En, werkt het nog? Is het nog eigentijds? Buurman & Buurman heeft een lange referentielijst als het gaat om sterke logo’s voor bedrijf, merk of actie. Logo’s die met een grafisch oog en een sterke drang naar ‘eigenheid’ worden gecreëerd.

 

De huisstijl is de visuele identiteit van uw organisatie. Oftewel: het visitekaartje van uw bedrijf. Het onderscheidt u van de concurrent en versterkt de merkpositionering. Wij verzorgen de vormgeving van de complete huisstijl. Van visitekaartjes en briefpapier tot enveloppen. Vol enthousiasme vertalen we uw wensen naar een onderscheidende en unieke huisstijl.

Brochures & Mailins

 

Brochures & Mailings

Uw klanten houden nog steeds van tastbare dingen. Een gedrukte brochure over uw producten en diensten is fijn om te krijgen en laat een blijvende indruk achter. Bij ons ontwerp van product-, corporate- en promotionele brochures starten we vanuit uw doelstelling en de uitstraling die u op uw klanten en prospects wilt overbrengen. Buurman & Buurman begeleidt het hele proces voor u, van tekst, fotografie en vormgeving tot het drukken. Daarnaast ontwerpen we digitale brochures voor uw website en e-mailings.

 

Het is de kunst om op te vallen met uw direct mailing, want de concurrentie is groot. Wij zorgen ervoor dat uw mailing ‘opvalt’, zodat de leeskans en respons zo hoog mogelijk zijn. Onze pakkende teksten en verfijnde vormgeving verhogen het gewenste resultaat. Buurman & Buurman verzorgt het hele traject, van basisidee tot eindproduct.

Verpakkingen

POS materiaal & verpakkingen

Uw instore marketing is niet compleet zonder POS-materiaal. Het is een krachtig middel ter ondersteuning van promotionele acties en activiteiten en geeft de consument extra prikkels om tot aankoop over te gaan. Buurman & Buurman ontwerpt onder andere displays, top- en schapkaarten, winkelmateriaal, posters en vlaggen voor onder meer de grootste retailers van ons land.

 

Of ze nu volledig nieuw, vernieuwd of actiematig moeten zijn, Buurman & Buurman verzorgt al jaren het ontwerp van productverpakkingen. Met altijd uw missie, het product, de boodschap en de consument in gedachten, bouwen we mee aan het vergroten van de merkbeleving van uw product.

Kaarten

Kaarten

Eigentijds, origineel, stijlvol: alle persoonlijke kaarten die de designers van Buurman & Buurman ontwerpen, zijn op maat gemaakt. Of het nu om kaarten voor bedrijfsactiviteiten gaat of voor jubilea, bruiloften of gezinsuitbreiding; wij nemen het hele traject op ons. We brengen uw wensen in kaart, werken deze uit en vertalen het naar een unieke en persoonlijke creatie.

Websites

Websites

Uw corporate identity wordt mede bepaald door uw website. Zowel klanten als consumenten raadplegen online informatiebronnen steeds meer. Past het design en de opzet van uw website nog met wat u wilt uitstralen? Komt uw boodschap krachtig genoeg over? Bevat het de informatie en gebruiksvriendelijkheid om de bezoeker te verleiden? Buurman & Buurman bouwt op basis van uw wensen en eisen een passende website.

 

Buurman & Buurman is al geruime tijd thuis in de wereld van social media. Wij adviseren u graag bij het opstellen van een passend social media plan voor uw organisatie of merk. Tevens kunnen wij uw organisatie werk uit handen nemen middels het beheren van de content op de ingezette social media accounts.