Fieldmarketing

Fieldmarketing

Al ruim 30 jaar zijn we toonaangevend in fieldmarketing voor merkfabrikanten en retailers. Van winkeldemonstraties, promotie en sampling, kookdemonstraties en merchandising tot schapverzorging.

Lees meer

Multimedia

De informatiedragers en communicatiemiddelen die we inzetten, helpen uw doel te ondersteunen en realiseren. Offline en online. We bedenken en realiseren (sponsored) magazines, brochures, POS materiaal, websites, apps, huisstijlen en andere denkbare mediaprojecten.

Lees meer

Fieldmarketing

Al ruim 30 jaar zijn we toonaangevend in fieldmarketing voor merkfabrikanten en retailers. Van winkeldemonstraties, promotie en sampling, kookdemonstraties en merchandising tot schapverzorging. Uniek is onze eigen Proef & Probeer formule: promotiezuilen die een impuls aan uw instore-activiteiten geven. Ze zijn makkelijk en voordelig aan te passen aan de formule van de retailer.

 

Van concept tot uitvoering

Buurman & Buurman maakt het verschil in de uitvoering van elk project. Van het start- tot het eindpunt zijn we met onze eigen creatieve en commerciële mensen betrokken bij de realisatie van uw target.

 

We beschikken over een groot bestand van ervaren promotiemedewerkers verspreid over heel Nederland. De promotiemedewerkers worden door ons geselecteerd en intern opgeleid. Ze werken op een persoonlijke wijze met een 1-op-1 gerichte benadering, waarbij het product doelgericht onder de aandacht wordt gebracht.

 

Het antwoord op uw vragen

Wat kunnen winkeldemonstraties, sampling of andere promoties voor uw merk betekenen? Wie zorgt voor de juiste promotiemedewerkers, instrueert ze en traint ze? Wie verzorgt de rapportage van de gehele actie? Allemaal activiteiten die we u graag uit handen nemen.

ProductdemoProef & Probeer

Productdemo

Productdemonstraties

Proeven, ruiken & zien = overtuigen! Zeker op de winkelvloer. De persoonlijke kennismaking met uw product middels creatieve recepten verhoogt de attentiewaarde effectief. Onze landelijk opererende promotiemedewerkers verzorgen proef- en kookdemonstraties altijd met een persoonlijke 1-op-1 gerichte benadering. Dat juist de eerste indruk belangrijk is, blijkt uit het enthousiasme waarmee klanten op de winkeldemonstraties reageren. Onze professionele werkwijze, met als doel de consument te overtuigen, zorgt voor het door u gewenste resultaat.

Proef & Probeer

Proef & Probeer

Proef & Probeer geeft een nieuwe impuls aan uw instore-activiteiten. De promotiezuilen zijn makkelijk aan de huisformule van de retailer en het product aan te passen. Ze worden strategisch opgesteld: haaks op kopstellingen c.q. schappen van de te proeven of proberen artikelen. De Proef & Probeerzuil is laagdrempelig, voordelig in te zetten en is een unieke tool om meer service te bieden. Proef & Probeer geeft een onmiddellijke impuls aan de merkbeleving en verhoogt uw verkoopresultaten.

Flyeractie

Flyeracties

Flyeren is een serieus promotiekanaal dat we inzetten om de juiste doelgroep te bereiken. Wat de locatie ook is, we streven een groot, effectief bereik na om uw product, actie en/of service te promoten. U wilt traffic genereren? Uw doelgroep verleiden tot actie of aankoop? Buurman & Buurman beschikt over enthousiaste promotiedames en -heren die met de juiste uitstraling en persoonlijke benadering de merkbeleving positief versterken. Tevens hebben we expertise in het ontwerpen en realiseren van uw promotiemateriaal